Вівторок, 19 Березня, 2024

Замість весільної сукні у нареченої – медичний халат: поранений боєць ЗСУ одружився в реанімації

Потрібно вірити тільки в краще, незважаючи ні на що. Наречена пораненого бійця ЗСУ, який одинадцять днів перебував у комі після важкого поранення, слідує цьому правилу все своє життя. Дівчина молилася за хлопця, і той пішов на поправку.

Як повідомляє сайт dnepryes.com.ua, бійця звуть Олександр Беспалов. Його дівчина Анна знаходиться на п’ятому місяці вагітності. Майбутня мама зізналася, що носить хлопчика, і дуже хоче, щоб йому дали ім’я Олексій.

Олександр вже як два тижні перебуває в реанімації дніпровської лікарні імені Мечникова. Важку травму хлопець отримав на Донбасі: куля прошила очі й зупинилась біля потиличної кістки. Йому зробили успішну операцію, а на п’ятнадцятий день зняли апарат штучного дихання.
 
Повідомляється, що молодята незабаром хотіли одружитися – це була їхня мрія, але Олександр не міг кинути побратимів не війні. Та все ж таки мрії здійснюються: поранений боєць ЗСУ розписався та обвінчався зі своєю нареченою в реанімації відразу, як вийшов з коми. Свої підписи в шлюбному аркуші молодята поставили 6 червня.

Перед процедурою розпису спеціальна комісія перевірила дієздатність Олександра. В кінцевому підсумку члени комісії не знайшли обставин, які заважають цьому шлюбу. Молодят розписали і провели вінчання.

.,.,.,.