Четвер, 28 Березня, 2024

Від COVID-19 помер радник голови Дніпропетровської ОДА Олег Паршин

Від коронавірусної інфекції помер радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації, а також депутат Павлоградської районної ради Олег Паршин. На жаль, він не зміг подолати COVID-19. Далі на dnepryes.

Про цю трагічну новину повідомила волонтерка, а також продюсер – Наталія Хазан. Також про смерть Олега Паршина повідомила Юлія Дмитрова – заступник директора Департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради. За інформацією Юлії Дмитрової, а також Наталії Хазан – Паршин помер у ніч проти 01 листопада 2021 року.

Окрім своєї основної діяльності у політичній сфері, Олег Паршин займався волонтерською, а також громадською діяльністю. Депутата дуже добре знали у місті Дніпро. Оплакує смерть чоловіка – дружина Таїсія, згідно з інформацією у соціальних мережах, у Олега Паршина залишилися двоє маленьких онуків.

На смерть радника голови Дніпропетровської ОДА Олега Паршина відреагував і мер міста Дніпро Борис Філатов, написавши:

«Шкода його! На жаль, але Олег був переконаним антиваксом… Прочитати хоча б, наприклад, його публікацію від 14 жовтня», – акцентував Борис Альбертович.

Згідно з останніми публікаціями на своїй особистій сторінці у Фейсбук, Олег Паршин часто публікував інформацію, на противагу активізації вакцинації в країні. Часто жартував на тему коронавірусу, вакцинації, пандемії та ситуації у місті у зв’язку з останніми подіями.

Так, у публікації від 22 жовтня Олег Паршин наводив статистику антирекордів в Україні щодо померлих і хворих на COVID-19 за поточну добу, до готовності до нового всеукраїнського локдауну. Наприкінці він завершив висловом: «Ласкаво просимо до пекла». Посилаючись на те, що іншого варіанту зупинити все, що відбувається, поки що не існує!

.,.,.,.