П’ятниця, 29 Березня, 2024

Анатолій Гриценко підняв планку для всіх кандидатів

Зараз в Україні дуже напруженні днини. Як зазначає dnepryes.com.ua, саме в ці дні у повну силу йде реєстрація кандидатів у кандидати на посаду президента України.У цьому році, як ніколи, ми маємо величезний список кандидатів на посаду Головного керманича нашої держави.

На сьогодняшній день, тобто на 4 лютого уже пройшли регістрацію 27 претендентів і 12 кандидатів подали документи до ЦВК.

А відтак, то можно вже говорити, що почалась активна гонитва за кожного виборця на місцях. Уже йдуть чутки, а чутки на голому місці не з`являються, що почалися прямі  підкупи громадян. Але це тільки початок.

Кандидати, які вже зареєстрованні у ЦВК, зараз починають гастролі по усім областям України, шукаючи свого виборця та обіцяючи людям райське життя. Саме невмируче гасло кожного кандидата на головну посаду в країні.

“Ми знаємо як! Саме ми знаємо як вас зробити щасливими та заможніми. Про це ви дізнаєтесь, коли виберете мене у Президенти!”

Але це ми чуємо вже 27 років. А “раю” як не було, так і немає.

На сьогодняшний день далі всіх своїх опонентів пішов Анатолій Гриценко.

Перебуваючи у Дніпрі, в першому своєму гастрольному турне, він на зустрічі з громадкістю міста під час свого виступу, представив виборцям свого кандидата на посаду голови керівника СБУ Віктора Трепака.

Після чого Гриценко сказав, що на його думку виборці повинні знати, хто прийде у власні структури держави, в разі перемоги того чи іншого кандидата.

Цей принцип повинні застосувати всі кандидати на місто очільника керманича держави. Про це наголосив керуючий виборчим штабом Гриценка у Дніпропетровській області Герман Назаренко.

Саме так потрібно йти на вибори, адже зараз президент тільки після інавгурації, починає всі призначення доводити до відома виборців. Виходить що люди обирають кота в мішку, а працювати буде не лише президент, а і його команда.

Саме наближенні до президента посади повинні бути представленні виборцям напередодні самих виборів. Це такі посади – голова СБУ, міністр оборони, генеральний прокурор, міністр закордонних справ.

 “Особисто я готовий називати імена людей, що йдуть зі мною в команді», – зазначив Анатолій Гриценко.    

.,.,.,.