Четвер, 28 Березня, 2024

Як вибрати годинник на подарунок чоловікові

Щоб зробити відповідний презент своєму чоловікові, брату, партнеру з бізнесу, колезі по роботі або просто другу, потрібно знати, як обрати чоловічий годинник у подарунок. Часом такий вибір стає цілим квестом, адже тут потрібно враховувати статус людини, її імідж, особливості характеру, вік, мету використання тощо.

Сучасні тенденції вказують на важливість відповідності стилю. Це часто важливіше за функціональні можливості. Годинник все більше відіграє роль важливого акценту в образі, шикарного аксесуара, а не прикладного інструменту. Хоча точність, надійність і довговічність – також найважливіші фактори при виборі. Але продукція відомих брендів традиційно гармонійно поєднує зазначені якості. Відмінним прикладом цього є наручний годинник Зеніт. Це не просто наручний пристрій для вимірювання часу. Це спосіб демонстрації смаку, статусу, особистих якостей. А ще особливості. Тому й потрапити з таким подарунком буває непросто.

Пропонуємо кілька порад, здатних полегшити завдання.

Відмінний спосіб підкреслити неповторність

  • Для солідної людини, яка віддає перевагу класичному стилю, підійде наручний аксесуар з традиційним дизайном, які відмінно поєднуються з діловим костюмом. Наприклад, ZENITH DEFY CLASSIC у титановому корпусі. Синій циферблат і ремінець зі шкіри алігатора, що відповідає йому за кольором, автоматичний механізм із запасом ходу на 48 годин, водонепроникність 100 м, лаконічний дизайн – це ознака високого статусу і самодостатності.
  • Який годинник вибрати в подарунок чоловікові, який віддає перевагу активному способу життя? Зрозуміло, спортивні, типу ZENITH CHRONOMASTER EL PRIMERO SPORT, що відрізняються динамікою дизайну та прагненням до авангардизму. 3 календарі трьох різних кольорів, досконалість будь-якої деталі та точність до 1/10 секунди – все це створено для руху.
  • Людина, яка хоче підкреслити свою сучасність, відповідність новому технологічному укладу та спрямованість у майбутнє, буде радіти подарунку у вигляді ZENITH DEFY EL PRIMERO 21 GOLD. Розкіш виконаного з рожевого золота циферблату тут поєднується з вражаючою функціональністю – модель оснащена хронографом із лічильником 1/100 секунди та вказівником його запасу ходу.
  • Який годинник вибрати чоловікові, який часто переміщається світом, або хлопцеві, який любить далекі подорожі? Для цього випадку чудово підійде модель ZENITH TAG Heuer Aquaracer GMT. Функція GMT дозволяє відстежувати час одразу в 2-3 часових поясах, що дуже зручно за їх частої зміни. А елегантний стиль дозволить носити цей аксесуар у щоденному режимі.
  • Якщо ви хочете подарувати механічний годинник хлопцеві, який бажає підкреслити оригінальність та актуальність стилю, вибирайте темну тему – ZENITH DEFY EL PRIMERO 21 BLACK в керамічному корпусі.
  • Особливим аксесуаром для багатьох шукачів цінностей стане модель ZENITH Pilot Type 20 Rescue. Вона виконана у традиційному для колекції вінтажному стилі.

Визначаючи, як правильно вибрати чоловічий годинник у подарунок, потрібно уточнити ще пару моментів:

  • Враховуйте ціль використання цього аксесуара, його призначення. Якщо він носиться в щоденному режимі, короткий дизайн краще впишеться в стиль кежуал. А для вечірніх прийомів та інших урочистостей нагоді годинник з корпусом з дорогоцінних металів з інкрустацією камінням.
  • Звертайте увагу до комплекцію людини. На худорлявому чоловіку будуть не дуже органічно виглядати потужні моделі. Для них краще купувати щось елегантніше. І навпаки.

І пам’ятайте: годинник – це символічний подарунок, який підноситься до особливих дат чи подій у житті.

.,.,.,.