П’ятниця, 29 Березня, 2024

Сучасні ультразвукові апарати для високоточного обстеження ветеринарних пацієнтів

Для діагностування різних органів та тканин тварин сьогодні використовується таке саме обладнання, як і в класичній медицині. Але він адаптується до анатомічних особливостей ветеринарних пацієнтів. При великому виборі варіантів подібної діагностики одними з найнадійніших і затребуваних є УЗД апарати. Для ветеринарії можна купити в Україні їх стаціонарного, портативного, ручного вигляду. Є безліч інших критеріїв вибору такого обладнання. Розібратися з ними, а також підібрати ультразвуковий прилад, що оптимально підходить під завдання конкретного користувача, допоможуть консультанти інтернет-магазину Біовет.

Найкращі ветеринарні УЗД апарати — з каталогу компанії Біовет

Досвідчені ветеринарні фахівці та тваринники віддають перевагу діагностичним приладам, представленому в інтернет-магазині компанії Біовет. Адже вона торгує ветеринарним та тваринницьким обладнанням, яке постачається самими виробниками, у тому числі на правах офіційного дистриб’ютора. Причин чому купити ветеринарний УЗД апарат в інтернет-магазині компанії Біовет, велика кількість. Найбільш вагомими можна назвати такі аргументи:

  • У каталозі даного магазину представлена ​​продукція провідних сучасних виробників, таких, як компанії Kaixin, Esaote, SIUI, IMV Imaging, EMP, Mindray, SonoScape та інші відомі бренди.
  • Прилади мають процесор типу Cortex M4, ARM або ARM7. Завдяки цьому вони мають найвищий на сьогодні рівень функціональності та продуктивності. Там можуть встановлюватися найкращі сучасні програми.
  • Такі ветеринарні УЗД апарати купити в інтернет-магазині Біовет можна для обстеження коней, великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, собак та кішок. Для роботи з різними видами пацієнтів можна вибрати оптимально відповідні режими та датчики.
  • Дисплей таких пристроїв зручний для візуалізації. Його екран по діагоналі може мати розмір від 3,5 до 21,5 дюйма. Завдяки високому рівню роздільної здатності він формує чітку візуалізацію з відмінною читабельністю.
  • Екран може бути кольоровим або чорно-білим. У приладі використовуються різні режими сканування. У базовій комплектації до нього можуть бути датчики різних видів, включаючи лінійний, мікроконвексний, конвексний, ендокавітальний.
  • Обладнання здійснюється відповідно до міжнародних стандартів якості, функціональності та безпеки. Вони забезпечують можливість безболісної, безпечної, високоточної, швидкої діагностики.

Оскільки товари поставляються до цієї компанії без посередників, вона має можливість встановлювати на них мінімальну націнку. Тому сьогодні в інтернет-магазині Biovet на ветеринарний УЗД апарат ціни нижчі, ніж у більшості інших торгових точок. І це далеко не всі переваги ультразвукового обладнання від цієї торгової точки.

.,.,.,.