Четвер, 28 Березня, 2024

Торт на день народження дівчинці 1 рік: поради, секрети, модні тренди

У цьому віці у дитини ще немає яскраво виражених власних уподобань. Тому батьки, як правило, оформляють торт на свій розсуд. Звичайно, в кожній деталі відчувається любов і ніжність, щире бажання подарувати дитині незабутнє свято. Давайте подивимося, що зараз в моді, звернемося за порадою до фахівця і розкриємо декілька секретів оформлення головної страви на банкетному столі. І спробуємо визначити, який торт на день народження дівчинці 1 рік буде найкращим.

торт

Світло-рожеві тони, стрічки і бантики

До 90% всіх тортів, які замовляють на перший день народження для маленької принцеси, схожі один на одного. Це двоярусний, покритий кремом або мастикою кондитерський виріб, виконаний в рожевих і білих кольорах. Складність фігурок залежить від виділеного бюджету. Можуть бути цікаві корони, дитячі туфельки, інші предмети туалету, виліплені з солодощів. Або прості стрічки, бантики, смуги, квіточки.

Часто на торті красується величезна одиничка або просто вказується дата народження. Також популярністю користуються ведмеді. Майже немає ніякого різноманіття. Рожевий торт з бахромою, вкрапленнями білого крему, і ведмежам, що сидить зверху, під великою одиницею – майже всі торти на день народження дівчинці 1 рік виглядають однаково.

Поради фахівця

Приблизно до цього віку дітям дозволяється вживання в їжу практично всіх продуктів, але в невеликих кількостях. Тому ви можете не обмежувати себе, застосовуючи будь-які інгредієнти, хіба що, за винятком просочення торта алкоголем. Звичайно, свіжі фрукти, сметанні та йогуртові креми, прості бісквіти будуть кориснішими, ніж інші складові. Але нічого страшного не станеться, навіть якщо дитина з’їсть кілька грамів жирного крему.

Що ж стосується оформлення, то вашій маленькій принцесі набагато більше сподобається і запам’ятається торт, оформлений не в пастельних (рожевий, блакитний), а в яскравих тонах. Червоний, зелений, синій – найбільше переважають. Дітям подобаються насичені фарби, чим постійно користуються виробники кондитерських виробів. Погляньте на полицю в магазині – ви не побачите там жодної рожевої цукерки. Зате помітите буйство фарб. Тому якщо ви робите торт не для себе, а для дитини – то відмовтеся від всіх цих складних візерунків, незрозумілої символіки і, найголовніше, від бляклих пастельних кольорів.

Секрети кращого торта на рік дівчинці

Святковий банкет – важлива подія, яку дитина запам’ятає надовго. Його можна використовувати у виховних цілях. Наприклад, якщо ваша дитина раніше відмовлялася від ягід, покладать пару полуничок або вишеньок на торт. Те, що лежить зверху головного частування, підсвідомо сприймається, як найсмачніше. Ваша маленька принцеса із задоволенням поласує ягідками і буде їсти їх в подальшому.

Максимальна кількість торта, яку може спожити однорічна дитина за один раз – приблизно 100 грам. Солодощі – це не найкорисніша їжа для дітей. Врахуйте це при розрахунку рецепта торта і не вимагайте від малятка, щоб вона з’їла весь шматок до кінця.

Краще відмовитися від хлопавок, феєрверків і бенгальських вогнів в торті. У такому юному віці дитина може злякатися гучних піротехнічних ефектів і взагалі відмовитися від святкового банкету. Зачекайте, пройде ще небагато часу і ви зможете добре пошуміти з вашою дочкою.

Всередину торта можна покласти все що завгодно. Навіть подарунок. Просто виріжте серединку після випікання і кладіть туди все що побажаєте. Раптова поява подарунка під час розрізання торта сподобається будь-якій дитині.

Детальніше: http://nonpareil.ua/cakes/children.

 

.,.,.,.